Lovende recensie Ingrid Jonker tribute tour van journalist Daniel Dercksen, "...original and refreshing..." lees

An intimate portrait, 4 sterren recensie in de Cape Argus van 1 oktober 2013.

Klik hier voor persbericht Ingrid Jonker tribute tour 2013.

Interview 17 september voor Argus by Theresa Smith.

Interview Kaapstad Magazine.

Vanaf 20 januari 2013 in de winkels OOG VOOR ZUID-AFRIKA. Een nieuw reismagazine over Zuid-Afrika. Met prachtige foto's en verhalen plus een interview met Niki. www.oogvoorzuid-afrika.com

In aanloop naar de tour een interview in het Afrikaans/Nederlands voor de Zuid-Afrikaanse radiozender Fine Music Radio: interview luisteren

Voor een uitgebreid interview met Niki Romijn:

Enkele recensies:

“… Simpelheid is de kracht van deze voorstelling. Moeilijk om niet geraakt te worden door Roos van jou mond …” (Stad Amersfoort/Nannette Sibinga)

“… Niki Romijn oogt als een meisje met gitaar, maar is een vrouw aan de vleugel. Ze zingt de prachtige teksten betrokken en bevlogen …” (Robin Bruinsma/AD)

“… Door Niki’s heldere stem zijn de gedichten helemáál om stil van te worden …” (Nouveau)

“… Intiem en breekbaar, maar nergens zwaarmoedig.Een persoonlijk document, waarvan we blij mogen zijn dat ze dat met ons wil delen …” (Marcel Blok/Concertzender)

“… De neiging om naar aanleiding van kunst je leven op zijn kop te zetten zou je het Rilke-effect kunnen noemen. Het mooiste is natuurlijk als dit effect optreedt bij iemand die zelf het vermogen heeft om te scheppen. Niki Romijn is zo iemand …” (Bas Kwakman/directeur Poetry International)